Maker Pro
Maker Pro

LCD SAMSUNG 913N

berluscony

Apr 30, 2012
4
Joined
Apr 30, 2012
Messages
4
hello, do a good job on the forum you follow Decev time I have a Samsung 913N tesnsiune not get the output I 0V instead of 15v and 5v pote help me with some advice:mad:
 

Attachments

  • samsung913n 1.jpg
    samsung913n 1.jpg
    136.9 KB · Views: 243
  • samsung 913n.JPG
    samsung 913n.JPG
    134.7 KB · Views: 385

(*steve*)

¡sǝpodᴉʇuɐ ǝɥʇ ɹɐǝɥd
Moderator
Jan 21, 2010
25,505
Joined
Jan 21, 2010
Messages
25,505
You see that reddy-brown cylinder in the lower left corner just near the mains input? That's a fuse.

With the power disconnected, get your multimeter and measure the resistance of this.
 

berluscony

Apr 30, 2012
4
Joined
Apr 30, 2012
Messages
4
I checked fuzibilu is ok, bye condensatoru mention that filtering of up to 310v transformer 100/400v I, and hence do not have power
 

(*steve*)

¡sǝpodᴉʇuɐ ǝɥʇ ɹɐǝɥd
Moderator
Jan 21, 2010
25,505
Joined
Jan 21, 2010
Messages
25,505
Are you saying that you measure 310 volts across the 100uF capacitor?

If so, that's certainly in the range I would expect.

The next things I'd look at are the switching transistor and some of the components around it.

Please be careful as that 100uF capacitor will hold a charge for quite some time.

Do you hear any sound when you power it up (maybe a click?)
 

berluscony

Apr 30, 2012
4
Joined
Apr 30, 2012
Messages
4
Thanks for your advice, you can help me that would be marked on the picture to measure spostez English measurements made ​​excuses for not really get along
 

berluscony

Apr 30, 2012
4
Joined
Apr 30, 2012
Messages
4
Hi, Steve can help me with invertoru monitor a service manual or the components to check for
 
Top