Maker Pro
Maker Pro

Yamaha RX-V 657 comes on then goes off

jmm83

Apr 12, 2018
3
Joined
Apr 12, 2018
Messages
3
Hi
I have a Yamaha RX-V 657 that i bought from goodwill for $5
when the power button is pressed it comes on for 2 seconds and then goes off

when i tried it with a dim bulb test it came on and stayed on but the bulb was lit a little bit
so i think there is a short somewhere

when plugged into the dim bulb tester i did try the speaker outputs using the tuner and they all worked so i don't think it's any of the transistors on the amp board

when i tested the CB354 connector on the power supply the voltages were low and when i unplugged the connector and tried to power it on it came on for one second and went off but the bulb did not glow that time. so im thinking it must be something on the power supply board or maybe the transformer
 

Attachments

  • 20180410_170514.jpg
    20180410_170514.jpg
    353.2 KB · Views: 60
  • 20180411_031416.jpg
    20180411_031416.jpg
    219.8 KB · Views: 67
  • 20180411_031434.jpg
    20180411_031434.jpg
    221.9 KB · Views: 62
  • 20180411_031447.jpg
    20180411_031447.jpg
    221.8 KB · Views: 62
  • 20180411_031454.jpg
    20180411_031454.jpg
    206.9 KB · Views: 62
  • 20180412_025326.jpg
    20180412_025326.jpg
    389.9 KB · Views: 55
  • 20180412_025647.jpg
    20180412_025647.jpg
    117.6 KB · Views: 50
Last edited:

jmm83

Apr 12, 2018
3
Joined
Apr 12, 2018
Messages
3
So the units working then? or are you quoting this wrongly?
it's working when it's plugged into the dim bulb tester
but when plugged straight into the power outlet it comes on for one sec. and then goes off
 
Top